Painotyöt


Käytämme korkealuokkaista uv-tulostusta

Moderni uv-teknologia mahdollistaa erittäin korkealaatuisen tulostusjäljen. Käyttämämme Mimaki UCJV 300-160 on ainutlaatuinen tulostus- ja leikkauslaite, jonka rajaton värivalikoima sisältää myös valkoisen musteen. Tulostimen uv-lampun valon avulla väri kuivuu heti tulostettaessa kestävästi kiinni materiaaliin.

Pystymme jopa tulostamaan kerralla monta kerrosta. Monikerrostulostaminen mahdollistaa käytännössä sen, että voimme painaa yhden tarran, jossa sama grafiikka näkyy oikein päin lasin molemmilla puolilla. Esimerkiksi ikkunassa tai ovessa sama teksti näkyy sekä ulos että sisään. Tulostusteknisesti tämä on mahdollista viiden painokerroksen ansiosta.

UV-painotekniikka on siis lyömätön!

IMG_20180418_102534_1.jpg
 
 
IMG_20180727_153315.jpg
 

Painamme itse, Helsingin Viikissä

Toimipisteemme sijaitsee aivan Lahdentien varressa Hernepellon teollisuusalueella. Voit noutaa valmiit painotyöt meiltä tai voimme toimittaa ne sovittuun osoitteeseen.

 
angela-benito-WgGJjGN4_ck-unsplash.jpg

Kestävän kehityksen valinta.

Meiltä saat aina materiaalien sekä musteiden saralla ympäristöystävällisemmän vaihtoehdon. Kestävän kehityksen mukaiset valinnat ovat meille tärkeitä ja käytämme materiaalejamme aina säästeliäästi. Hyödynnämme hukkamateriaalin esimerkiksi maalaussapluunoina.
Saamme uv-tekniikan avulla sen hienon ympäristöedun, että meidän ei tarvitse erikseen laminoida teippiä sen kestävyyden lisäämiseksi. Tämä vähentää ylimääräistä muoviroskaa.


Monipuoliset mahdollisuudet!

Tulostimen uv-lamput kiinnittävät värin tarkkaan lähes materiaaliin kuin materiaaliin, antaen sille yleellisen, mattaisen pinnan. Voimme käyttää useita eri materiaaleja
läpinäkyvistä, valkoisista, mustista, värikkäistä ja metallisista teipeistä aina tapetteihin asti, säilyttäen korkean painolaadun. Uudet ulottuvuudet ovat avoinna suunnittelulle!

Voimme tuottaa teille mitkä vain teipit, tapetit, rollupit, banderollit, magneetit, kyltitykset ja vaikka taideteosten vedokset.


 

Kanssamme on helppo asioida!

Meiltä saat asiantuntevaa apua aina tuotteiden suunnittelusta oikeiden tiedostomuotojen luomiseen ja valmiiden tuotteiden asennukseen.

Kaikki tiimiläisemme osaavat tuottaa ja asentaa teippejä. Teipit ovat meille tärkeä asia ja palvelemme teitä aina parhaan asiantuntemuksemme mukaan halliten koko prosessin. Olemme tavoitettavissa arkisin 08-18.